Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet që burri i cili agjëron të fle pranë gruas së tij

Komisioni i Përhershëm për Kërkime dhe Fetva 

Burimi: Fetvaja nr: (10/316)

 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është e lejuar për burrin që të flejë afër gruas së tij krah për krah gjatë ditës në Ramazan; duke pasur parasysh se ai nuk dëshiron të bëjnë më tepër se kaq (sesa të flejë afër saj)?
 
Përgjigje: Nëse burri fle me gruan e tij gjatë ditës kur ai është agjërueshëm dhe ai mund të frenojë epshet e tij dhe asgjë nuk ndodh që e bën atë që t’i del sperma, agjërimi i tij është i saktë.

Shpërndaje: