Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet që gruaja të zbukurojë fytyrën e saj kur ajo shkon në një festë?

Alameh Abdul-Aziz bin Abd-Allah Al esh-Shejkh

Burimi: http://z-salafi.com/v2/action?s_menu=23&

 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është e lejueshme për femrën që të zbukurojë fytyrën e saj kur ajo shkon në ndonjë festë, nëse ajo veshet me veshje të duhur sipas sheriatit?

Përgjigje: Ajo duhet të mbulojë fytyrën e saj kur ajo është në praninë e burrave.

Shpërndaje: