“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet që të dëgjojmë audio kasetat e Usamah el-Kusit?

Alameh Ahmed bin Jahja en-Nexhmi (v. 1429)

Burimi: https://m.youtube.com/watch?v=ZpsoFvNpF68

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A lejohet që të dëgjojmë audio kasetat e Usamah el-Kusit?”

Përgjigje: ”Në fillim thosha se Usama el-Kusi ësthë Selefi. Pastaj më është thënë se ai e mbështet Ebul-Hasan [el-Ma’ribin]. Nëse kjo është vërtetë, nuk duhet dëgjuar kaseta e tij.”

Shpërndaje: