Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet rrahja e personit të xhindosur?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (171)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Nëse goditjet me të cilat e godet personin e xhindosur nuk e dëmtojnë atë, kështu që ato lejohen dhe nuk kërkohet asnjë provë për këtë.”

Shpërndaje: