Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet të betuarit në Mus´haf?”

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Fet´h-il-Mexhid (34)

http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathulmajid-17-11-1436-01.mp3

Përgatiti: www.perlat-muslimane.com

Pyetje: ”A lejohet të betuarit në Mus´haf?”

Përgjigje: ”Jo,  në Mus´haf. Lejohet betimi në Kuran, në një sure ose në fjalët e Allahut, kjo është e padëmshme. Ndërsa Mus´hafi (libri i Kuranit) përbëhet nga fleta, komentet dhe gjëra të tjera që nuk i përkasin Kuranit.”

Shpërndaje: