“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet të emërtuarit me emrin Khalil-ur-Rrahman dhe Khalilullah?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Fet´h-il-Mexhid (19)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Fathul%20Majid%20%207%20-%205%20-%201435.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A lejohet të emërtuarit me emrin Khalil-ur-Rrahman dhe Khalilullah?”

Përgjigje: ”Jo. Këta emra i përkasin vetëm Ibrahimit dhe Muhamedit (salAllahu alejhima ue selem).”

Shpërndaje: