Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet të falemi me gojë të mbuluar?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (61) 

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighatsah%2020-02-1438.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A lejohet të falemi me gojë të mbuluar?

Përgjigje: Kjo lejohet kur është e nevojshme. Përndryshe, kjo është e urryer. Megjithatë, kjo lejohet nëse është e nevojshme.

Shpërndaje: