“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet të përmendet emri i Allahut në banjo gjatë marrjes abdes ose gusël?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (73)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Ndalohet të përmendurit e Allahut në banjo vetëm ndërkohë kur kryen nevojat fiziologjike, jo gjatë marrjes abdes ose të ngjashme.”

Shpërndaje: