Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet ti ipet mes’h nëse e mbathë një çorape pa e përfunduar abdesin?

Ibn Abdul-Berr 

Burimi: El-Kafi, fq. 26

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

“Nëse njeriu vesh njërën çorape pasi ta ketë larë vetëm njërën këmbë gjatë abdesit, mendimi më i njohur i Malikive është se atij nuk i lejohet t’i jep mes’h këtyre çorapeve.”

Shpërndaje: