Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet trajtimi përmes akupunkturës?

Imam Abdurr-Rrahman bin Nasir es-Sa´di (v. 1376)

Burimi: el-Mexhmu el-Kamileh el-Mu´alafat vol.7 fq.135

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A lejohet akupunktura?”

Përgjigje: ”Përdorimi i gjilpërave është si gjitha ilaçet e tjera. Kjo është e lejuar…”

Shpërndaje: