“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet udhëtimi në ditën e xhuma?

Is’hak bin Mensur el-Kausaxh

Burimi: Meseil-ul-Imam Ahmad bin Hanbel ue Is’hak bin Rahojah (1/223-226)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

522 – E kam pyetur nëse është e lejuar që të udhëtojë në ditën e xhuma?

Imam Ahmed bin Hanbeli tha: Nuk më pëlqen kjo mua.

Shpërndaje: