Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet veshja me ngjyra të ndryshme të cilat janë të rënda?

“Komisioni i Përhershëm për Kërkime dhe Fetva”, (109/17)

Përgatiti: www.perlat-muslimane.com

Pyetje: “A duhet veshur me të zeza kur të dalim jashtë apo lejohet veshja me ngjyra të ndryshme të cilat janë të rënda?”
 
Përgjigje: “Që gratë të vishen me të zezë nuk është e domosdoshme. I lejohet atyre të veshin rroba me ngjyra tjera të cilat janë specifike për gra dhe nuk tërheqin vëmendjen e as nuk shkaktojnë sprova.”

Shpërndaje: