Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet vrasja e gjarprit dhe akrepit gjatë namazit?

Imam Ahmed bin Hanbel 

Burimi: Kitabul-Masa’il an Imami Ehlil-Hadith

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A lejohet vrasja e gjarprit dhe e akrepit gjatë kohës kur njeriu është në namaz?”

Përgjigje: ”Po.”

Shpërndaje: