Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A më lejohet që të meremtojë një kishë?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Mukaddimati Ibn Ebi Zejd el-Kajrauani fil-Akidah (7)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/qir-14340205.mp3

Data e fetvas: 5/2-1434 18/12-2012

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Unë kam një të kompani ndërtimi dhe meremetimi në Francë. A më lejohet që ti meremetojë kishat?”

Përgjigje: ”Jo. Mos merr pjesë në meremetimin e kishës. Mos ndërto kisha. Pasi që ti je mysliman nuk duhet ta bëshë këtë.”

Shpërndaje: