“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A më lejohet të bëjë haxhin nëse i kam borxh para nënës sime?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (38)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighasah%20%208%20-%2011%20-%201436.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A më lejohet të bëjë haxhin në qoftë se unë i kam borxh para nënës sime? Ajo më ka lejuar që ti’a paguaj borxhin pas kthimit.

Përgjigje: Kjo është në rregull në qoftë se huadhënësi i ka dhënë leje.

Shpërndaje: