“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A mëkatonin Profetet?

Alameh Abdul-Aziz bin Abd-Allah Al esh-Shejkh

Burimi: ed-Durar 1/254

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A mëkatonin Profetet?

Përgjigje: Dijetarët e 4 methebeve thonë se Profetët janë të mbrojtur nga mëkatet e mëdha ndryshe nga ato të voglat, në të cilat mund të bien por pa i përsëritur ato.

Shpërndaje: