Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A mund ta kuptojmë akiden e Ehl-us-Sunnetit pas leximit të libri el-Akide el-Uasitjjeh

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Ighathat-il-Lahfan (35)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighasah%20%20-%2017-%2010-1436.mp3

Data e fetvas: 17/10-1436 ose 2/8-2015

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A e kuptojmë akiden e Ehl-us-Sunneti dhe Xhematit në përgjithësi nëse e studijojmë dhe e kuptojmë librin ”El-Akideh el-Uasitijjeh”?”

Përgjigjja: ”Po. Ai që e ka studiuar dhe e ka kuptuar atë, ai e ka kuptuar akiden e Ehl-us-Sunnetit dhe Xhematit në mënyrë të shkurtër. Nëse ai dëshiron të thellohet më tej ai i duhet ti referohet librave më të mëdha.”

Shpërndaje: