Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A munden xhinët që t’i rrëmbejnë njerëzit?

Alameh Mukbil bin Hadi el-Uadi’i 

Burimi: http://muqbel.net/sounds.php?sound_id=22

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “A munden xhinët t’i rrëmbejnë njerëzit?”

Përgjigje: “Po. Dhe kjo ka ndodhur në kohën e Umerit (radijAllahu anhu) dhe madje edhe në kohë të tjera. Është e mundur që ata t’i rrëmbejnë njerëzit.

Ata mund ta rrëmbejnë njeriun dhe ai të mbetet tek xhinët për aq kohë sa dëshiron Allahu. Pastaj dhe mund të kthehet. Nuk ka asgjë që e ndalon këtë. Ata e posedojnë këtë aftësi.”

Shpërndaje: