Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A mundet magjistari të shndërroj një kafshë në një kafshë tjetër?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (vdiq. 1420)

Burimi: Silsilat-ul-Huda uen-Nur (189)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A mundet një magjistar të shndërroj një kafshë në një kafshë tjetër?”

Përgjigje: ”Magjia ka ndikim, por ajo nuk mund të shndërroj në këtë mënyrë. Kjo është thjesht një imagjinim.”

Shpërndaje: