Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A ndalohet përkulja për ta puthur babain?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Ighathat-il-Lahfan (36)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighasah%20-%2024-10-1436.mp3

Data e fetvas: 24/10- 1436 ose 9/8-2015

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është e ndaluar për tu përkulur për ta puthur babain në kokë apo në dorë?”

Përgjigje: ”Jo, kjo nuk është përkulje e ndaluar. Kjo është përkulje nga nevoja.”

Shpërndaje: