Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A ndikon maska e gojës negativisht në Teuhid?

Alameh Abdul-Muhsin bin Hamad el-Abbad

Burimi: https://www.youtube.com/watch?v=rvZgmJ-Ma4E

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A ndikon përdorimi i maskës së gojës negativisht në Teuhid?

Përgjigje: Jo, nuk ndikon negativisht. Sidoqoftë, maska e gojës nuk duhet të përdoret në namaz dhe në ihram. Përndryshe, nuk di asgjë që e ndalon përdorimin e saj si p.sh. kundër erës së keqe ose për probleme të tjera.

Shpërndaje: