“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A përmban Pepsi substancë derri?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.sahab.net/forums/index.php?showtopic=125669

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Më është thënë mua se Pepsi është përbëhet nga një substancë prej derri. A më lejohet të pijë këtë pije?”

Përgjigje: “Përderisa ajo shitet në dyqanet e myslimanëve dhe myslimanët e pijnë atë, pije edhe ti.

Kjo thashetheme nuk është konfirmuar përmes hulumtimeve që janë bërë. Disa kompani prodhimi duan të ndikojnë tek produktet e kompanive të tjera. Ato përhapin këto thashetheme, për të ndikuar negativisht në shitjen e produkteve të njëra-tjetrës duke folur për ato prodhime.”

Shpërndaje: