Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A përputhet Selefizmi me partitë politike?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.subulsalam.com/site/audios/alfozan/divers/130.Asalafiya7aqiqatoha-13-6-1433.mp3 

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A i përket metodologjisë Selefite t’i përkasësh një partie të caktuar politike dhe pjesëmarrja në parlament, kur ne shohim në kohët e sotme se ka parti politike të cilët thonë se janë Selefi.”

Përgjigje: ”Selefizmi nuk është vetëm të pohosh se je i tillë. Selefizmi është që t’i përmbahesh rrugës së ‘Të Parëve Tanë Të Mirë’ në besim, adhurim, moral dhe në metodologji. Kjo nuk është vetëm një pohim. Nuk është qëllimi që të thirresh në Selefizëm dhe të pasosh rrugë që devijojnë nga metodologjia Selefite!”

Shpërndaje: