Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A prishet abdesi nëse personi e zbathë çorapen pasi të ketë marrë abdes?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilat-ul-Huda uen-Nur (586), min: 5:30

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Një person e lanë këmbën e djathtë dhe e mbathë çorapen. Pastaj e lanë këmbën e tij të majtë dhe e mbathë çorapen. Pasi ai të ketë mbathur çorapen e tij të majtë ai e zbathë çorapen e djathtë. A është abdesi i tij i saktë?

Përgjigje: Po, ai është i saktë.

Shpërndaje: