“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A prishet abdesi nga rrjedhja vaginale?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Igathatil-Lehfan (28) 

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighastah.%20%2029%20-%205%20-%201435.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Një grua thotë se ajo ka rrjedhje nga vagina. A e prish kjo abdesin?”

Përgjigje: “Po, pasi që kjo rrjedhje vije nga vagina. Çdo gjë që del nga vagina dhe nga anusi e prish abdesin.

Më kujtohet se “Komisioni i Përhershëm për Fetva” dha një fetva të cilën unë nuk e kam nënshkruar. Ata besojnë se rrjedhja nga vagina nuk e prish abdesin. Kjo është diçka e diskutueshme. Por unë them që, çfarëdo që del nga vagina dhe anusi e prishin abdesin.”

Shpërndaje: