Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A prishet agjërimi nga dalja e gjakut nga këmba?

Alameh Ahmed bin Jahja en-Nexhmi (v. 1429)

Burimi: Fataua Sijam
 www.perlatmuslimane.com

Pyetja nr 57: Një njeri shkeli në një gozhdë në vendin e punës saqë këmba filloi të rrjedh gjak. A e prish kjo agjërimin?

Përgjigje: Kjo nuk e prish agjërimin. Ajo që mund të thuhet është se trupi i agjëruesit dobësohet nëse ai humb një sasi të madhe të gjakut.

Shpërndaje: