Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A prishet agjërimi nga ejakulimi në gjumë? – Feuzan

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/%2013431

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A prishet agjërimi nga ejakulimi në gjumë?

Përgjigje: Ejakulimi në gjumë nuk e prishin agjërimin. Megjithatë, është e detyrueshme që të bësh gusël. Megjithatë, agjërimi është i saktë sepse kjo ka ndodhur pa dashje.

Shpërndaje: