Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A prishet agjërimi nga ejakulimi në gjumë? – Mukbil

Alameh Mukbil bin Hadi el-Uadi’i (v. 1422)

Burimi: Fadha’ih ue Nasa’ih, fq. 83

 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është vendimi për të ejakuluar në gjumë gjatë ditës në Ramazan?

Përgjigje: Ai nuk është i detyruar me asgjë. Ai duhet të vazhdojë agjërimin e tij.

Shpërndaje: