“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A prishet agjërimi nga ejakulimi?

Imam Abdul-Aziz bin Abdullah bin Baz (v. 1420)

Burimi: el-Mufid fi Maxhalis Shehr Ramadan, fq. 39-42

www.perlatmuslimane.com

7 – Ejakulimi me epsh

Ejakulimi me epsh e prish agjërimin. Nuk ka rëndësi nëse personit i vjen ejakulimi për shkak të puthjeve, lojës me gruan, shikimeve të përsëritura apo ndonjë gjë tjetër që nxitë epshin sikurse masturbim dhe gjëra të tjera.

 

 

Shpërndaje: