Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A prishet agjërimi nga era e benzinës?

Alameh Ahmed bin Jahja en-Nexhmi (v. 1429)

Burimi: Fet-hur-Rabb el-Uedud (1/326) Mektebeh el-Furkan, 1423/2002

 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Erërat e forta siç është era e benzinës, a e prishin agjërimin?

Përgjigje: Nëse nuk i merr erë qëllimisht, nuk e prishin agjërimin.

Shpërndaje: