Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A prishet agjërimi nga gënjeshtra?

Alameh Muhammed bin Abdil-Uehab el-Uasabi

Burimi: Ikd-ul-Xhuman min Fataua Ramadan, fq. 58

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A prishet agjërimi nga gënjeshtra?

Përgjigje: Jo, por ajo e dobëson dhe mangëson atë (shpërblimin e tij).

Shpërndaje: