“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A prishet agjërimi nga nxerrja e dhëmbit?

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)
Mexhmu-ul-Fataua (19/252)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Nëse agjëruesi e nxjerr dhëmbin. A prishet agjërimi i tij për shkak të gjakut që i del?

Përgjigje: Agjërimi nuk prishet. Megjithatë, ai nuk duhet të gëlltisë gjakun që del.

Shpërndaje: