Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A prishet agjërimi nga paraloja me gruan dhe nga masturbimi?

Imam Abdul-Aziz bin Abdullah bin Baz (v. 1420)

Burimi: Lika’ati ma’a esh-Shejkhejn, pyetjet e shtruar nga Abdullah et-Tejjar (1 / 75)

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A prishet agjërimi nga paraloja me gruan por pa pasur marrëdhënie seksuale me të dhe a prishet agjërimi nga masturbimi?

Përgjigje: Nëse njeriu ejakulon prishet agjërimi.

Shpërndaje: