“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A prishet agjërimi nga përdorimi i pastës së dhëmbëve?

Imam Abdul-Aziz bin Abdullah bin Baz (v. 1420)

Burimi: http://binbaz.org.sa/mat/18672

 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A prishet agjërimi nga përdorimi i pastës së dhëmbëve?

Përgjigje: Pasta e dhëmbëve nuk e prish agjërimin në qoftë se i lanë dhëmbët dhe pastaj e nxjerr atë jashtë nga goja, por edhe nëse e gëlltitë pa qëllim. E në qoftë se e gëlltit atë qëllimisht, agjërimi prishet.

Shpërndaje:

Dela på facebook
Dela på whatsapp
Dela på telegram