Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A prishet agjërimi nga sekretimi medhijut dhe sekretimi nga gjëndra?

Alameh Ahmed bin Jahja en-Nexhmi (v. 1429)

Burimi: Fataua Sijam
 www.perlatmuslimane.com

Pyetja nr 56: A prishet agjërimi nga sekretimi i medhijut (lëngu që del gjatë epshit) dhe sekretimi nga gjëndra? 

Përgjigje: Jo.

Shpërndaje: