Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A prishet namazi nese luan maca rreth teje gjatë namazit?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Përktheu: Valdet Gashi

Burimi: https://www.youtube.com/watch?v=JvbbRA48HNg

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Në shtëpinë tonë, kemi një mace. Dhe kur të falem ajo vjen dhe e prekë sexhaden dhe kam frikë se mos po ma prishë namazin. Nuk e di se, a prishet namazi prej saj apo jo?

Përgjigje: Macet zakonisht luajnë dhe ngatërrohen me gjëra të ndryshme. Namazi i njeriut nuk prishet prej saj, edhe nëse ajo i del përpara atij.

Shpërndaje: