“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A punonin këta profet këto punë?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Ghajat ul-Maram fq.98

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Hadithi i cili thotë:

”Davudi prodhonte armatim, Ademi ishte fermer, Nuhi ishte marangoz, Idrisi ishte rrobaqepës dhe Musai ishte bari.”

është i shpikur.

Shpërndaje: