Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A ta fali së pari namazin nafile apo farzin në këtë rast?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Shejkh i nderuar, Allahu të dhëntë sukses! Nëse personi zgjohet vonë për namazin e sabahut dhe ka frikë se do t’i dalë koha e namazit, a duhet ta fali së pari namazin nafile apo farzin?

Përgjigje: Fillon namazin nafile e pastaj e falë farzin edhe nëse do të dalë koha e namazit. Po.

Shpërndaje: