Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Abdullah el-Mutlak është Ikhuani

Imam Salih bin Feuzan el- Feuzan

Data e fetvas: 2/7-1437 ose 10/4-2016

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Kam dëgjuar disa dijetarë duke thënë se është e detyrueshme për t´u lutur për el-Ikhuan el-Musliminët. Çfarë thoni për këtë?”

Përgjigje: “Kush janë ata?”

Pyetësi: “Për shembull, Shejkh Abdullah el-Mutlak i cili është anëtar në Kibar-ur-Ulema.

Ai thotë se duhet lutur për ikhuan el-Musliminët.”

Përgjigje: Po, sepse ai vetë është një prej tyre.”

Pyetje: “A është Shejkh Abdullah el-Mutlak prej Ikhuanu Musliminëve?”

Përgjigje: “Po.”

Shpërndaje: