Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Abdullah el-Mutlak është Ikhuani

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: https://www.youtube.com/watch?time_continue=19&v=AnMwG7a9_wk

Data e fetvas: 2/7-1437 ose 10/4-2016

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Kam dëgjuar disa dijetarë duke se është e detyrueshme për tu lutur për el-Ikhuan el-Musliminët. Çfarë thoni për këtë?

Përgjigje: Kush janë ata?

Pyetësorët: Për shembull, Shejkh Abdullah el-Mutlak i cili është anëtar i komisionit Kibar-ul-Ulemah. Ai thotë se duhet të lutemi për el-Ikhuan el-Musliminët.

Përgjigje: Po, sepse ai është një prej tyre.

Pyetje: A është Shejkh Abdullah el-Mutlak me Ikhuancat?

Përgjigje: Po.

Shpërndaje: