Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Adhurimi në muajin Rexheb

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathul%2004-07-1435-01.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Ky pyetësi pyet për risitë që bëhen në muajin Rexheb.

Përgjigje: Nuk ka ndonjë veprim të veçantë në muajin Rexheb. Ai është sikurse gjithë muajt e tjerë. I vetmi dallim është se ai është i shenjtë dhe ndalohet lufta në të. Nuk ka asnjë bazë se ka ndonjë adhurim të veçantë në muajin Rexheb sepse nuk ka prova për këtë.

Shpërndaje: