Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Adhuruesi i varreve e shqipton shahadetin para vdekjes

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Ligjërata: Sherh Fet´h-il-Mexhid (26)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathul%20%20-%204%20-%201%20-%201436.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Unë e njohë një adhurues të varreve fanatik i cili e shqiptoi shahadetin para se të vdiste. Pastaj ai nuk bëri asgjë që ia anullon shahadetin e tij. A themi se ai vdiq si musliman?

Përgjigje: Po, nëse ai e tha shahadetin i penduar. Shahadeti nuk i bën atij dobi nëse ai tha kështu dhe qëndroi në gjendjen e mëparshme.

Shpërndaje: