Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Aeorfobia

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/9802
Përktheu:  Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Personi që ka aerofobi (frikë nga udhëtimi me avion) dhe nuk gjen rehati në fluturim dhe gjithmonë qëndron larg nga fluturimi, a e kundërshton kjo teuekulin?

Përgjigje: Fluturimi është mubah (i lejuar), e njëjta gjë vlen edhe për udhëtimin me makinë, për të ecur etj. Kjo i përket çështjeve të lejuara.

Shpërndaje: