Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Agjërimi çdo të dytën ditë

Imam Is’hak bin Mensur el-Kausaxh 

Burimi: Meseil-ul-Imam Ahmed bin Hanbel ue Is’hak bin Rahojah (1/285-291)

Dar-ul-Hixhrah, 1425/2004

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

686 (12) – Çka mendoni që një person vullnetarisht të agjërojmë çdo të dytën ditë.

Imam Ahmedi tha: Në qoftë se ai mund ta bëjë këtë, kjo konsiderohet agjërimi më i mirë.

Edhe Imam Is’hak bin Rahojah e ka thënë të njëjtën gjë.

Shpërndaje: