Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Agjërimi i 6 ditëve të Sheualit dhe 3 ditëve të bardha së bashku

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Shejkh i nderuar, Allahu të dhëntë sukses!

A i lejohet muslimanit të bashkojë agjërimin e 6 ditëve të Sheualit dhe agjërimin e 3 ditëve të bardha së bashku me të njëjtin nijet?

Përgjigje: Jo, nuk duhet t’i agjërojë së bashku, i agjëron 6 ditët e Sheualit veçmas, dhe i agjëron 3 ditët e bardha veçmas. Po.

Shpërndaje: