Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Agjërimi i ditës së Ashures vetëm

Imam Salih bin Feuzan El-Feuzan
Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/iglhfn-07-01-1435_0.mp3
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A lejohet vetëm agjërimi i ditës së Ashures?

Përgjigje: Po, nuk asgjë të keqe në këtë. Megjithatë, shpërblimi është më i pakët sesa të agjëronte edhe ditën para saj. Ky veprim është sunnet të cilin profeti ﷺ urdhëroi.

Shpërndaje: