Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Agjërimi i ditëve të humbura të Ramazanit me agjërimin e Ashures

Imam Salih bin Feuzan El-Feuzan
Sherh Fet’h-il-Mexhid (10)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A lejohet agjërimi i ditëve të humbura të Ramazanit me agjërimin vullnetar të Ashures njëkohësisht?

Përgjigje: Kjo është e papërshtatshme. Nuk është korrekte të kompensosh ditët e Ramazanit me një qëllim të tillë. Nuk e di se nga u vijnë ide të tilla. Të gjitha veprimet kanë kohën e tyre përgjatë provave të tyre.

Shpërndaje: