Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Agjërimi kur dielli perëndon në orën 22

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: Mexhmu-ul-Fataua (1/321)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Ne jetojmë në një vend ku dielli nuk perëndon deri rreth orës 21:30-22:00. Kur duhet ta ndërpresim agjërimin?

Përgjigje: Ju duhet të shikoni në perëndimin e diellit. Përderisa ju keni ditë dhe natë gjatë ditës njëzet e katër orëve atëherë ju duhet të agjëroni edhe nëse dita është e gjatë.

Shpërndaje: