Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Agjëroi vetëm ditën e Ashures

Imam Muhamed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)
El-Lika Esh-Shehri (78 B)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Vajza ime 10 vjeçe agjëroi vetëm ditën e Ashures pa agjëruar një ditë para apo pas saj. Cili është gjykimi për këtë veprim?

Përgjigje: Nuk ka asnjë të keqe në këtë veprim. Është mirë që të agjërohet një ditë para apo pas ditës së Ashures (së bashku me ditën e Ashures).

Shpërndaje: