Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Agjëruesi bënë analizat e gjakut në dorën e tij

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: Mexhmu-ul-Fataua (19/252)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi që agjëruesi të bëjë analiza të gjakut në dorën e djathtë?

Përgjigje: Analizat e tilla të gjakut nuk e prishin agjërimin. Kjo nuk merret parasysh sepse është e nevojshme dhe nuk konsiderohet si një faktor që e prish agjërimin.

Shpërndaje: